Az almakompótból hova tűnik a nyers alma sava?
Figyelt kérdés
Vagy ha megmikrózom az almát, az sem lesz olyan savas, de mi lesz a savval?2012. okt. 8. 10:48
1/1 anonim válasza:
nyilván teszel hozzá cukrot, így az tompítja a savas ízhatást, és a hőkezelés is. de attól meg benne marad az almasav. viszont nagyon hasznos, nem kell félni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!