EZ sok volt mára vagy elég? R: 1 nyers répa teával E: 3 alma V: 1 savanyúuborka
Figyelt kérdés
l2012. ápr. 2. 20:02
1/17 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok 163cm 49kg Fogyni szeretnék 6 kilót a combomból lehetőleg.
2012. ápr. 2. 20:04
3/17 anonim válasza:
NEm vagyok jó kcal számolásban, de kérdésem az lenne, hogy ez az ételmennyiség elérte-e az 500 kcalt?
Másik kérdés: Mióta élsz ilyen "étrenden" kérdező? Azzal azért remélem tisztában vagy, hogy ha le is fogsz pár kg-t, annak néhány hét alatt a dupláját hízod vissza.
4/17 anonim válasza:
Drága, az anorexia n. orvosi segítség nélkül halált is okozhat!
Ez masszív koplalás, talán 300 kcal, de szerintem nincs annyi.
Így jó sokat lefogysz izomból, aztán a dupláját hízod vissza zsírba, ha enni kezdesz.
Vagy csonttá aszva meghalsz, mert ilyen "étrendet" nem lehet sokáig bírni.
5/17 anonim válasza:
Ha minél előbb meg akarsz halni, akkor sok volt. Ha kicsit lassabban, akkor elég. Ha pedig fogyni szeretnél és egészséges maradni, akkor még most hagyd abba ezt az egészet és keress egy normális étrendet. Ennyi idősen már rendelkezhetnél annyi intelligenciával, hogy tudd mit is művelsz éppen. Ha esetleg mégis ennyire tudatlan lennél, nem gondolod, hogy úgy kéne valamit elkezdened, hogy először megnézed, hogyan is kéne helyesen csinálnod? Sajnos marha nagy divat lett ez a fogyókúrás baromság a fiatal lányok körében. A legszebb, hogy nagy részüknek fogynia sem kéne, csak már vakon élnek a sok rájuk erőltetett szenny miatt és futnának előre a követendő példák iránt. Gondolkodj el, mit is akarsz igazából és hogy mire is lenne szükséged leginkább..
6/17 TrükkösBélabá válasza:
Ez kb egy reggelinek elég :) .Hol a fehérje?Ha nem eszel egyáltalán fehérjetartalmú ételt csak leépíted az izomzatodat.Sovány tej,kefír,joghurt, túró,pulyka csirkemell sonka stb. ezeket nyugodtan eheted.
7/17 TrükkösBélabá válasza:
Ja azt lefelejtettem hogy persze a fogyáshoz valami sport is kellene futás,kerékpár stb. ízlés szerint.Én úgy fogytam hogy ugyanannyit ettem mint máskor csak kétszer annyit mozogtam.
8/17 anonim válasza:
nem veszitek észre, h ez kamu? Ironizált csak, mert ebben a topicban az esetek 90%ában egy 50kgos kislány akar fogyni úgy, hogy koplal.
9/17 anonim válasza:
hát szerintem is inkább csak sportolni kellene és rendesen enni, ha a combból akarsz fogyni akkor arra a testrészre koncentrálj, arra mozogj tornázz és a zsír (ha van) átalakul izommá. A kilókat ne nézd mert az izom nehezebb mint a zsír.. Énis 163 centi vagyok és 53 kiló, tudom kb milyen lehet az alkatod. énis combról meg fenékről szeretnék fogyni de nem koplalással, mert a szervezeted kevés táplálékhoz jut és így lelassul az anyagcseréd, így csak hízni fogsz. Minden fogyás ott kezdődik h SOHA NE ÉHEZTESD MAGAD!! csakis a mozgás :)
10/17 anonim válasza:
Fuuuuuuuuuu, igen rengeteg volt!! Dagadt leszel, ki sem férsz majd az ajtón!!..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!