Pecsenye császárszalonnából milyen ételt lehet csinálni?
Ha nem akarod nyersen, kenyérkével + zöldpaprikáva enni:
- főzd meg, majd ha kihűlt kend meg zúzott fokhagymával, csípős törtpaprikával
- szeld fel, és süsd ki töpörtőnek + sült krumpli + tükörtojás, ha melegen akarod enni, vagy megvárod míg kihűl, és hideg töpörtőként is jó
Nem értem a kérdést!
Most császár-szalonnáról beszélsz, vagy valami húsféléről? Én a császár-szalonna felhasználását írtam neked. (1-es vagyok)
köszi a válaszokat!
pecsenye császárszalonnáról kérdeztem...ez nem olyan mint a rendes császár szalonna!
Nincs olyan császárszalonna, amit ne lehetne magában megenni.
A császárszalonna a főtt, húsos szalonnát jelenti.
A kolozsvári szalonna ugyanebből a részből van, csak nincs főzve, csupán füstölve.
Gondolom te nyers szalonnára gondolsz, azt talán egyszerűen kis zsírban megsütni a legjobb, friss kenyérrel.
nem tudom csak olyan furin néz ki nyersen...most le volt fagyasztva, ha felolvad megkóstolom és megírom :))
köszi utolsónak is!
1-es vagyok!
Nekem is "sikerült" már hazavinnem olyan császár-szalonnát, hogy hiába nevezik főttnek, az minden volt, csak ehető nem!
Ezért is írtam, volt amikor újrafőztem és fokhagymával körbekenve már "ehető" volt. Máskor pedig finom sültet készítettem belőle. Szóval van rá mód, hogy ne kelljen kidobni!
végül karajjal sütöm össze(kis foghagyma rá, bors, piros paprika), krumpli és csemege uborka lesz mellé...
köszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!