Fasirtot akaroik csinálni de nincs ledarálva hus nincs darálom sem . Viszont ha késsel vágnám el mert olastam h ugy is lehet darálthust csinálni, abbol tudok fasirtot összegyurni?
Késsel is össze lehet vágni, de elég sokáig tart, hogy kellöen apró darabok legyenek.
Ha még tojásod son csotthon, akkor a helyedben inkább valami mást készitenék, mert egyáltalán nem bitzos, hogy jó lesz, és mire összevagdalod késsel, addigra este lesz.
Csinálj inkább valamilyen apróhúst, az gyorsabb meg jobb is lesz.
Ha késsel feldarabolod mint a vékony szalmakrumplit, majd keresztbe picike kis miszlikekre. Esetleg még ezek után klopfolóval megdolgozod, akkor talán hasonlítani fog a husid a darálthoz.
Viszont tojás nélkül nagyon kérdéses a fasírozottat összeállítani, nagy a veszély, hogy sülés közben széthullik.
Ha nem fasírozottat (kenyérbéllel+tojással) csak síma kolbászhúst gyúrsz = só,bors,törtpaprika,fokhagyma és gombócokba formázod. Vagy lábasban bő zsírban, vagy tepsiben, de saját zsírjával locsolgatni, talán még meg is tudod úgy sütni, hogy nagyon nem hullik szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!