Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon sok répám van. Mit...

Nagyon sok répám van. Mit csináljak belőle? Valami répasaláta esetleg?

Figyelt kérdés
Tudtok valami jó receptet javasolni? Ha lehet, nyersen használnám fel, úgyhogy salátára gondoltam.

2012. okt. 6. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
2012. okt. 6. 18:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nekem az alma-répa a kedvencem! Össze kell reszelni, egy kis citromlé, és lehet enni! Édesszájúaknak mehet méz is, de én natúran szoktam enni!

2012. okt. 6. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Mennyi az a nagyon sok?

Nálam 2,5 kg répa, hozzá 1,5 kg gyökér, megpucolva, felkarikázva, összekeverve = dec. közepétől ápr. közepéig 1 főnek lefagyasztva megadja a téli répa-gyökér szükségletet. Én lefagyasztanám.

2012. okt. 6. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az alma-répa saláta nagyon jó ötlet. De ha még más izt is adnál hozzá, akkor reszelj hozzá nyers céklát. Én alapjában nem szeretem a céklát, de igy együtt nagyon finom.
2012. okt. 6. 18:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindegyiket értekeltem! Igazából már meg vannak pucolva a répák, ezért hamar fel kell használjam. De asszem most mindegyik ötletet ki tudom próbálni ;) de ha még valaki tud másik jót, esetleg küldheti :)
2012. okt. 6. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Egyenlő mennyiségű fhéer káposztával lereszelni, a káposztát szálasra vágni.finoman sózni, majd kicsavarni az engedett levet. majonézzel összekeverve, egy kis fehérborssal nagyon finom saláta.
2012. okt. 6. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Nyers leszelt sárgarépa, citromlével, reszelt citrom héjával, mézzel, egy kis durvára vágott dióval összekeverve, finom vitamindús.
2012. okt. 6. 19:26
 8/12 Gyakori Ferenc válasza:
Répatorta. Furán és viccesen hangzik, én is mindig nevettem rajta, de egyszer megkóstoltam és isteni volt. Akit ismerek és kóstolta, mindenkitől csak jót hallottam róla. Megér egy próbát. :)
2012. okt. 6. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

Én is tudok sárgarépás muffint, senki nem mondja meg róla, hogy répa van benne.

de mivel salátára gondolt a kérdező, azért nem mertem ajánlani.

2012. okt. 7. 05:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ment a 100%!
2012. okt. 7. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!