Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány szakácskönyved van otthon?

Hány szakácskönyved van otthon?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:
húúú... sok. Nagyon sok :D Még receptújságot is járatok :D
2012. okt. 5. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
2
2012. okt. 5. 09:49
 3/10 anonim ***** válasza:

4 polc tele van szakácskönyvekkel.

Mondjuk ezeket mind a nagymamámtól kaptam ajándékba. :)

2012. okt. 5. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem számoltam meg, de úgy harmincra saccolom. eleinte vásároltam tudatosan, a többit kaptam.

ma már inkább ötletelésre veszem elő némelyiket, de aztán bele is lehet feledkezni...:)

2012. okt. 5. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
1. darab öreg régi szakácskönyv. Meg pár darab vékony kis könyvecskék..(kínai, görög, török, thai stb szakácskönyvek...
2012. okt. 5. 10:16
 6/10 anonim válasza:
2 db, egy Horváth Ilona szakácskönyv, meg F. Nagy Angéla-fiatalok főzőiskolája. Ma már bármilyen receptet le lehet tölteni a netről. Ami bevált kinyomtatom és lefűzöm. Nem adok ki 4-5 ezer ft-ot egy szakácskönyvért.
2012. okt. 5. 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van 5-6 db. Ebből 2 amit én vettem: Horváth Ilona, + Nagymama szakácskönyve. A többit kaptam, akkor átnéztem, belenéztem, csak a helyet foglalják.
2012. okt. 5. 10:47
 8/10 anonim válasza:

szakacs konyv nemet magyar nyelvu50folott

recept ujsagok szinten nemet magyar nyelven 200db folott

digitalizaltan receptek tobb mint 15gb

2012. okt. 5. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok régi és 3 dvd-nyi van letöltve, jó kis unaloműző. :)
2012. okt. 5. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:

A régiek már nincsenek meg sajnos. Egy olyan 10-15 "modern" fajta van közösen a férjemmel, de mindet ajándékba kaptuk,és nem használjuk.

Nagyon szeretünk mindketten sütni-főzni ezért gyakran kapunk ilyesmit a barátainktól, de az interneten fent van minden amire kíváncsi vagyok, így ezek csak a polcon díszelegnek.

2012. okt. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!