Keresem a tökéletes pác receptjét. Nektek van bevált receptetek?
Egyszer nyaraláskor beestünk egy kerti partiba és valami isteni ízű grillhúst szolgált fel a házigazda. Mindenki nyaggatta,hogy adja meg a recepted,de azt mondta a srác,hogy egy szakács barátja készítette el,nem akarta megosztani vele a receptet.
Az volna a kérdésem,hogy ehhez hasonló profi pác receptje van valakinek? Egész nap böngésztem,de amiket olvastam és ajánlottak nem különböztek attól,amit magamtól is el tudok készíteni.Vagyis hiába pakolok bele egy csomó fűszert,nem adja vissza azt a harmóniát.Ha családi titok,akkor legalább priviben...:)
Valószinüleg beletett egy csomó izfokozót, és azért nem tudod otthon utánozni. (Ez szokott ugyanis a profik "titka" lenni)
A másik meg, hogy EGY pácba csak kevés fajta füszert jó beletenni, mert a SOK üti egymást és lerontja a hatást.
Nem tudom mennyire profi de ez az én kedvencem:
olaj
ketchup
méz
egy kis chili v erős pista (ebből tényleg kevés mert nagyon sós)
oregánó,néha egy kevés fokhagyma
sütéskor só
ezt én kimondhatatlanul imádom,egyszerre csipős,savanykás és édes :D a legjobb csirkecombbal,vagy szárnnyal,esetleg mellel és 1-2 napig pácolva:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!