Mit lehet ebből alkotni? (bővebben lent)
Kolbászt karikára szelve megfőzöd pörköltnek, tésztát főzöl mellé.
Tepsit vagy jénait kikened egy kis zsírral (olajjal), beleöntöd a tésztát, a tetejére a kolbász-pörköltet. A sajtkrémmel megkened a tetejét, és bedugod összesülni a sütőbe, vagy a mikróba.
Úgy is jó, ha csak a főtt kolbászt a főtt tésztával, kevés zsíron összeforgatod, és sóval, borssal egyéb fűszerekkel ízesítve teszed asztalra (hasonlóan mint húsvét után a sonkás tésztát)
Se krumpli, se tojás, se liszt, semmi más?????
1-es vagyok!
Sajnálom, akkor ezekből nem lesz sem palacsinta, sem paprikás krumpli.
Max. ha a kolbászból van annyi, akkor még (bár sohasem csináltam), ha lekarikázod, lisztbe forgatva megsütöd és úgy adod kenyér, vagy a főtt tészta mellé köretnek.
Ha a kolbászt kb. 10 cm hosszúra vágod és sós vízben megfőzöd a mint a virslit, és a sajtkrémmel megkenve teszed az asztalra.
Gyorsan rögtönöztem egyet, megmondom, mit csináltam. :) isteni lett!
Ételizesítős vízben megfőztem a tésztát, nem túl puhára, közben pirítottam a karikára vágott kolbászt wookserpenyőben. Összekevertem a kettőt, majd belenyomtam a sajtkrémet. Fenomenális, egyszerű, de nagyon finom és laktató. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!