S. O. S! Nagy baj lesz, ha ebből a sütiből kihagyom a kakaóport?
Figyelt kérdés
Már egyszer megcsináltam, csak most elfejetettem, hogy nincs itthon kakaó, de elakartam volna készíteni most.. Vajon nagyon rossz lesz, ha a kakaó kimarad?..Egyébként ajánlom mindenkinek:)
2012. aug. 17. 21:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem elhagyható mondjuk lehet h nem lesz olyan jó az ize mint a kakaós :)
2/7 A kérdező kommentje:
ó hát igen...nagyon tömény kakaósan, de pont az a lényege...viszont kiderült, h finomliszt sincs elég, és azt meg búzarétesliszttel helyettesíteném..lehet, hogy inkább neki se kéne állnom ma már ... :D
2012. aug. 17. 21:27
5/7 A kérdező kommentje:
megírom majd az eredményt.. :)
2012. aug. 17. 21:42
6/7 A kérdező kommentje:
hát írtó nagyok lettek, és levegős lett a tészta, az íze viszont tuti finom,mert a massza is finom lett...csúnya, és nem jó az állaga... :)) de azért elfogy:D
2012. aug. 17. 22:38
7/7 anonim válasza:
1. vok örülök neki , majd én is kipróbálom a receptet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!