Kisülhet valami finom ebből?
a céklát ez esetben én is mellőzném:) amúgy jó az első ötlet, én is először kis szalonnát sütnék, azon egy kis hagymát dinsztelnék, majd rá a vegyes zöldség. ízlés szerint fűszerek, só, bors, majoranna, bazsalikom... stb.
közben kifőzni a tésztát, leszűrni.
egy nagyobb tálban összekeverni a raguval, ráönteni tejfölt, amit előzőleg 1-2 tojással elkevertünk. jó szószos legyen. egy vajjal kikent jénaiba teríteni, majd megszórni reszelt sajttal. a sajt pirulásáig sütni.
én gyakran szoktam, bár csíkokra vágott csirkemellet, vagy combfilét is párolok a zöldségek előtt.
nagyon finom laktató kaja.pennével, vagy csavart tésztával szoktam, de gyakorlatilam mindegy milyen a tészta.
a céklát főzd meg, babárleveles , borsos sós vízben, tegyél bele egy fej héjas hagymát is. ha puha, szeleteld fel és sós-cukros-ecetes lébe , egy kis őrölt köménnyel megszórva hagyd kihűlni, és tedd hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!