Lehet úgy finom süteményt sütni, hogy lisztet, cukrot és édesítőszert sem teszek bele? Valaki tud ajánlani ilyen receptet?
Figyelt kérdés
Tehát pl. arra gondolok,hogy rakok bele gyümölcsöket és attól lesz édes, de magában a tésztában semmilyen cukor,édesítőszer nincs.2012. júl. 17. 12:29
1/3 anonim válasza:
Ha még lisztet sem teszel bele, akkor miből lesz a süti?
2/3 A kérdező kommentje:
Én már nem egyszer találkoztam olyan recepttel amiben nem volt liszt, csak sajnos mindegyikbe volt vagy cukor, vagy édesítőszer.
2012. júl. 17. 12:43
3/3 anonim válasza:
Ne sopánkodj és aggódj a liszt vagy cukor miatt. Nem árt az meg, még fogyókúra idején sem. Csak a saját tapasztalatom tudom mondani: úgy fogytam le soványra (közel 20 kilót) hogy mellette megejtettem néha egy kis süteményt, fehér lisztes dolgokat. Úgy képzeld el, hogy ettem kuglófból is kicsit, vagy kalácsból, ami volt. Szóval ne vond meg magadtól, tényleg, ha eszel egy kicsit nem fog megártani.
Az édesítőszerről nem jó a véleményem, szóval pl. kalácsba is, ha jó a recept nem kell sok cukor, érdemes azzal megpróbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!