Hol lehet olyan süteméykiszúró formát kapni, amellyel egyszerre nem egy, hanem sok sütit is lehet kiszúrni?
nagyobb konyhafelszereleési üzletekben lehet kapni olyan szerkentyűt, ami bele kell tenni az összegyúrt tésztát, és lehet nyomkodni a különféle sütiket. persze kinyomómintát csereberélni kell.Régen a csehektől hozták be.
ha máshol nem a Kátay áruházban biztos lehet kapni.
jaj bocsi, akkor én félreértettem. a százforintosban is szokott szettben lenni műa. kiszúró forma, többféle is, de a piaci műa. illetve konyhafelszerelés (ahol daráló, bogrács, ilyesmi van ) fémből, darabra is kapható többféle. karácsony előtt, egész különlegesek is vannak, pl templom, angyal stb.
a multik konyhai részlegén is körülnézhetsz.
biztosan találsz valahol:)
Köszi, de azokkal egyszerre egy-egy db-ot lehet kiszúrni, amit én keresek, az nagyobb méretű, egyszerre tudok, 5-10 vagy akár 15 db formát is kiszúrni.
Vagy a kinyújtott tésztára nyomom rá, vagy a tepsibe teszem, rá a tésztát és nyújtófával átsimítva a tepsibe esnek a kiszúrt formák. Ez lehet akár A4-es méreten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!