Birsalma lekvár készítés kérdés?
Figyelt kérdés
kaptam egy konyhai robot gépet,vajon melyik részével daráljam az birsalmát, hogy ne kellejen reszelni kézzel? sok birsalmám van.2012. okt. 2. 11:52
1/6 anonim válasza:
Tudod ki reszelné, meg gyalulná!
Csinálj birsalma pálinkát, én Pest m.-i vagyok, itt 3.500,- Ft/l-ért megy.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én sose reszelem, bár van, aki úgy csinálja, nem tudom, a lekvárt, be akarod e tenni üvegbe. Én csak sajtot szoktam, az ugyebár nem áll el télen.
Az én változatomban megpucolom az almákat, összevágom őket kockára, beleteszem egy nagy fazékba, felöntöm vízzel, puhára főzöm, leszűröm a levét, majd krumplinyomóval összetöröm. Aztán vissza a gázra cukorral együtt, és addig forralom, kavarászom, amíg be nem sűrűsödik. A reszeléssel csak az a baj, hogy sok is, meg kemény is a birs. Én inkább megfőzöm, és 5 perc alatt áttöröm. Sok sikert! :)
3/6 anonim válasza:
Minden gépnek másféle tartozékai vannak. de gondolom gyalulni mindegyik tud.pucold meg az almát és kisebb darabokra vágva bele tudod tenni a torokba, amiben le kell nyomatni egy hozzávaló műanyag bigyóval.nagyon gyorsan megy. azt a késes részt használd, ami csak egy pengeszerű, vagyis nem lyukacsos, mert úgy szálas lesz, mint a tök, de főzni akár úgy is lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
ok köszönöm,holnap kezdek neki ,meg nézem a gépet .
2012. okt. 2. 14:11
6/6 anonim válasza:
Először meg kell mosni a gyümölcsöt utána
kiszedni a közepét (magház) aztán lehet
szeletelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!