Almáspalacsintát sütöttem és olyan, mintha nem sült volna át rendesen, mert elég lágy, nyers kinézetű, nem olyan rugalmas, ropogós szélű, amilyennek szeretem. Ennek iyennek kell lennie vagy tényleg nyers? Bajom lesz ha megeszem?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 10:06
1/1 anonim válasza:
Vágj át egyett és nézd meg, illtve kostold meg. Bajod nem lesz töle igy se, de ha nem izlik, akkor süsd át még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!