Miért nem sikerült a piskótám?
Figyelt kérdés
Többször is sütöttem már ugyenezt az olajos piskóta receptet, de egyszer sem lett ilyen. Két adagot kellett csinálom, megsütöttem az elsőt, betettem, de már kezdett égni a széle és mikor kivettem a belseje meg folyós volt. Nem sütöttem nagy lángon sem, csak úgy, ahogy szoktam máskor is. Beraktam a másik adagot is, direkt még kicsit kisebbre vettem a lángot, de ugyanúgy sült meg... Készítetenem kellett így újabb két adagot, ezeket már direkt a lehető legalacsonyabb lángon sütöttem, és nagyon figyeltem rájuk, szurkálgattam, hogy milyen a belseje, de így is a széle jó volt, a belseje folyós..nagyon sokáig..kb 1 órát sült 20perc helyett, mire végre nem ragadt a belseje. És fogalamam sincs mitől lehetett, a 4. piskóta is ugyanilyen sokáig sült.. Már nem nagyon merek újra sütni, nem akarok megint ennyit szenvedni vele...2012. okt. 1. 18:32
2/8 A kérdező kommentje:
De ez direkt olajos piskóta, ez a kedvencem, mert sokkal finomabb, mint a sima.
2012. okt. 1. 21:08
3/8 anonim válasza:
én még sosem tettem piskótába olajat és mindig sikerült..SŐT!! még finom is lett...még ilyet....
4/8 A kérdező kommentje:
Ez a piskóta, nagyon finom tényleg:) Kicsit máshogy készül, mint a sima.
2012. okt. 1. 22:04
6/8 A kérdező kommentje:
Hát sütöttem én mindenhogy..először megégett, alacsonyabbra vettem szintén megégett, majd a következőt mégalacsonyabbra..már kezdett barnulni mikor még a belseje folyós volt, akkor vettem le a legalacsonyabbra kb, hogy ne égjen meg, de süljön még belül..
De fogalmam sincs, máskor miért volt jó és most miért nem..
2012. okt. 1. 22:38
7/8 anonim válasza:
Ez at írja alul-felül sütés...
olyat nem tudsz? hogy előbb alját aztán tetejét kapcsolod be??
Vagy előbb magas fokozaton, aztán leveszed?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok olyat, de még mindig nem értem, hogy máskor miért lett jó. Mert ha nem sikerült volna már többször is akkor lehetne sejteni, mivel van a gond. De ezért nem is értettem.
2012. okt. 2. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!