Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell készíteni?

Hogyan kell készíteni?

Figyelt kérdés
Elmondanátok egy kezdőnek hogyan kell húslevest készíteni?Nagyon akarom,hogy sikerüljön de még nem csináltam.Köszi a segítséget
2012. szept. 30. 20:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Láb, nyakból nem lesz igazán jó húsleves. A koldusernyőt nem tudom mi?

Általában 3-4 órahossza egy jó húsleves készítése.

2012. okt. 1. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/20 anonim ***** válasza:
Csirkealkatrészekből is úgy másfél óra,de inkább kettő hogy az ízek jól kijöjjenek a zöldségekkel együtt. nagyon lassan főzve ,gyöngyözve.
2012. okt. 1. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/20 anonim ***** válasza:
A koldusesernyő az a láb, azt hiszem.
2012. okt. 1. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha csak egyetlen csirke nyakát, lábát használod erre, az nem elég, legfeljebb egy adaghoz. Tegyél bele far-hátat és combot is! Én a csirkét 1,5 óránál tovább nem szoktam főzni, mert utána már leesik a hús a csontról és nem olyan gusztusos. Ha tyúkból főzöd, annak még finomabb a levese, de sokkal tovább kell főzni. Jól írta valaki, hogy hogy zöldborsó és karfiol nem kell bele, viszont ha éppen van otthon, egy kevés karfiolt, kelbimbót, vagy kelkáposztát én is szoktam bele tenni, és nagyon finopm lesz tőle. Ráadásul a levesben főtt zöldségek is nagyon finomak!
2012. okt. 1. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/20 A kérdező kommentje:
Oké,készen is van.Ha a főtt húst meg akarom sütni,hogyan tegyem?Már nem kell sokáig ugye?Fólia alatt kell?Nem akarom hogy száraz legyen.Úgy örülök,hogy eddig siker ennek is sikerülnie kell.Köszi a segítséget
2012. okt. 1. 14:19
 16/20 A kérdező kommentje:
A csigát mennyi lében kell megfőzni?
2012. okt. 1. 14:31
 17/20 anonim ***** válasza:

a húsleves, amit kiveszel 3-4-szerese legyen a tésztának. sokat felszív.

a húst csak simán tedd a sütőbe, kend meg egy kis zsiradékkal is süssed pirosra.

2012. okt. 1. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/20 anonim ***** válasza:
Ami húst megfőztél a levesben, és meg akarod sütni, akkor sütés előtt (én szoktam) besózni, és egy kicsit állni hagyni, hogy a hús ne legyen édes.
2012. okt. 1. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/20 anonim ***** válasza:
Hmmm, de éhes lettem. Nem maradt egy kicsi?
2012. okt. 1. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/20 anonim ***** válasza:

Minek a főtt húst megsütni? Csinálj hozzá gyümölcsszószt!

[link]

2012. okt. 1. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!