Valamilyen nutelläs sütit szeretnék sütni. Sütöt mär ilyet és leirnä a receptet? De ugy is jo ha nutella is kell bele .
nem tudom, ilyesmire gondoltál-e:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Név: Nutellás muffin
Kategória: Sütemények, édességek
Hozzávalók: 7,5 dkg vaj
10 dkg Nutella
5 dkg cukor
2 tojás
1,2 dl tej
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
Elkészítés: A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük, a formákat kikenjük. A vajat a Nutellával, a cukorral, a tojásokkal és a tejjel jól kikeverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd kis adagokban a Nutellás masszához adjuk. A tésztát a formákba töltjük, és kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Nutellás túrógombóc
Hozzávalók:
# 50 dkg tehéntúró
# 1 egész tojás
# 6 dkg búzadara
# 1 kávéskanál liszt
# 1 citrom reszelt héja
# 1 csipetnyi só
# 10 dkg zsemlemorzsa
# 1 vaníliáscukor
# 1 kávéskanál vaj
# nutella, szükség szerint
Elkészítés: Az áttört túrót átkeverjük a tojással, a búzadarával, a liszttel, a reszelt citromhéjjal és egy csipet sóval. 12 gombócot formálunk Nutellával a közepén úgy, hogy a hideg Nutellából kiskanállal szaggatott golyókat a kezünkben ellapított túróba burkoljuk. Forrásban lévő, enyhén sós vízben kifőzzük, majd vaníliás cukorral és kevés vajjal pirított zsemlemorzsába forgatjuk.
Én is a nutellás muffint akartam írni!!!
Múltkor csináltam itthon! Képzeld el álmaid legcsodálatosabb és legbizsergetőbb édességét és szorozd meg 3orgazmussal!!!!! MERT OLYAN ÍZE VAN!!!
Ohh ,ohh, lemaradt valami.Az hogy piskota roläd az csak lekvärral jo?Nutelläval nem joß ha igen irtok jo receptet hogyan sütitek a piskota roläd tésztäjät?
Köszönöm aki eddig segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!