Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki tud valamilyen könnyen...

Aki tud valamilyen könnyen elkészíthető húsvéti receptet lenne szíves megírni?

Figyelt kérdés
Lehet bármi sonka vagy süti is
2009. márc. 30. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

sonka maga könnyü eleszíteni.

a lényeg hogy forrovizbe felteszed föni és lassu tüzön órákig fözöd, aztán a lényeg hogy ne legyen száraz hogy ebben a vizben hagyodkihülni és finom puha, de nem száraz lesz. tálalsz mellé hagymát és tojás, friss kenyérrel.

Mi a páromékhoz megyünk ahol szokás a nyúlhús húsvétra, elég morbid megenni a húsvéti nyulat.

2009. márc. 30. 19:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2009. márc. 31. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:

kicsit bonyolultabb az én receptem de húsvétkor nálunk bejön:

Töltött tolyás

Kb. 10 vagy amennyit akarsz tolyást keményre főzöl.

Miután megpucolod öket, félbevágod, és mindkét félből kikanalazod a tolyássárgáját. Beleteszed egy tálba, és szabadjátra engeded a fantáziád:

------szinte bármivel összekeverheted, amit szerettek ,vagy szeretsz------

(pl.: kikanalazott tolyássárgája+sonka (apróra vágva)+tejföl+kis majonéz+só+bors)

DE TÉNYLEG MINDENFÉLE FINOM DOLGOT KEVERHESZ BELE , CSAK A VÉGÉN FONTOS, HOGY EGY SŰRŰ KRÉMES MASSZÁT KAPJ.

Ha ez kész, akkor visszakanalazod a tolyásfelekbe a tölteléket, kis sajtal megszórod, és irány 15 percre a forró sütő.

Nálunk mindig sikert arat.

----Egy 18 éves szakácstanonc----

2009. márc. 31. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Tojás elipszilonos jével. Kicsit fáradt vok, bocs utólag láttam.
2009. márc. 31. 16:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen szerintem kipróbálom
2009. márc. 31. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!