Aki tud valamilyen könnyen elkészíthető húsvéti receptet lenne szíves megírni?





sonka maga könnyü eleszíteni.
a lényeg hogy forrovizbe felteszed föni és lassu tüzön órákig fözöd, aztán a lényeg hogy ne legyen száraz hogy ebben a vizben hagyodkihülni és finom puha, de nem száraz lesz. tálalsz mellé hagymát és tojás, friss kenyérrel.
Mi a páromékhoz megyünk ahol szokás a nyúlhús húsvétra, elég morbid megenni a húsvéti nyulat.





kicsit bonyolultabb az én receptem de húsvétkor nálunk bejön:
Töltött tolyás
Kb. 10 vagy amennyit akarsz tolyást keményre főzöl.
Miután megpucolod öket, félbevágod, és mindkét félből kikanalazod a tolyássárgáját. Beleteszed egy tálba, és szabadjátra engeded a fantáziád:
------szinte bármivel összekeverheted, amit szerettek ,vagy szeretsz------
(pl.: kikanalazott tolyássárgája+sonka (apróra vágva)+tejföl+kis majonéz+só+bors)
DE TÉNYLEG MINDENFÉLE FINOM DOLGOT KEVERHESZ BELE , CSAK A VÉGÉN FONTOS, HOGY EGY SŰRŰ KRÉMES MASSZÁT KAPJ.
Ha ez kész, akkor visszakanalazod a tolyásfelekbe a tölteléket, kis sajtal megszórod, és irány 15 percre a forró sütő.
Nálunk mindig sikert arat.
----Egy 18 éves szakácstanonc----





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!