Van a kelkáposztafőzeléknek valami szokásos fűszere? Olyanra gondolok, mint a tökfőzeléknek a kapor, a krumplifőzeléknek a babérlevél.
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 11:40
1/5 anonim válasza:
Minden káposztafélébe kell köménymag,mert puffadásgátló.
2/5 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy puffaszt! :-)) De azért nagyon szeretem! Akkor most már megpróbálom köménymaggal. Köszi
2009. aug. 3. 11:45
3/5 anonim válasza:
Én őröltköményt szoktam használni, mert nem szeretem ha ráharapok, de van aki esküszik az egészköményre, amit olajon megfuttat, kipattogtat.
4/5 anonim válasza:
Majorannát is szoktak bele tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!