Mennyi ideig legyen bent a sütőben a padlizsán?
Figyelt kérdés
közepesen van kb 4es fokozaton2009. aug. 3. 07:32
1/7 anonim válasza:
Max 8-10 perc, nagyon hamar ehető.
2/7 A kérdező kommentje:
7:10kor tettem be, és azt mondták akkor vegyem ki ha már ráncos... de még nem az:S
2009. aug. 3. 07:38
3/7 anonim válasza:
Én fél óráig szoktam sütni (ha jól értem, egész padlizsánról van szó), utánna kicsit kell hagyni, amig kihül és csak sztán lehet tovább feldolgozni.
Mit akarsz belöle csinálni?
4/7 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem be. kivettem:) és kitettem az erkélyre, hogy gyorsabban hűljön
padlizsánkrémet szeretnék (olaj+só+bors+pici hagyma+fokhagyma)
olvastam már olyat amibe volt paradicsom, vagy majonéz, de nekem ez a recept is nagyon ízlik, és nem merek bele mást tenni
2009. aug. 3. 07:47
5/7 anonim válasza:
Szia ! Én majd egy óráig szoktam sütni. akkor ráncosodik. Én is úgy csinálom, ahogy te, csak plusszba kap még majonézt is.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát remélem jó lesz ennyi sütés után is.
szegény már csütörtök óta megvan, szóval amiatt is izgulok hogy nem-e lett valami baja azóta ebben a nagy melegben:S
2009. aug. 3. 07:59
7/7 anonim válasza:
Én vagyok a reggeli válaszoló, én meghámozom, felkockázom és teflonba megsütöm, valami hús mellé szoktam betenni.Teflonban nagyon hamar puha lesz fedő alatt, a gáz is drága, meg kinek van ennyi ideje várni, a teflonosból is hamar lesz krém.Puha állagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!