Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi ideig legyen bent a...

Mennyi ideig legyen bent a sütőben a padlizsán?

Figyelt kérdés
közepesen van kb 4es fokozaton
2009. aug. 3. 07:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Max 8-10 perc, nagyon hamar ehető.
2009. aug. 3. 07:36
 2/7 A kérdező kommentje:
7:10kor tettem be, és azt mondták akkor vegyem ki ha már ráncos... de még nem az:S
2009. aug. 3. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Én fél óráig szoktam sütni (ha jól értem, egész padlizsánról van szó), utánna kicsit kell hagyni, amig kihül és csak sztán lehet tovább feldolgozni.

Mit akarsz belöle csinálni?

2009. aug. 3. 07:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Örömmel jelentem be. kivettem:) és kitettem az erkélyre, hogy gyorsabban hűljön

padlizsánkrémet szeretnék (olaj+só+bors+pici hagyma+fokhagyma)

olvastam már olyat amibe volt paradicsom, vagy majonéz, de nekem ez a recept is nagyon ízlik, és nem merek bele mást tenni

2009. aug. 3. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia ! Én majd egy óráig szoktam sütni. akkor ráncosodik. Én is úgy csinálom, ahogy te, csak plusszba kap még majonézt is.
2009. aug. 3. 07:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát remélem jó lesz ennyi sütés után is.

szegény már csütörtök óta megvan, szóval amiatt is izgulok hogy nem-e lett valami baja azóta ebben a nagy melegben:S

2009. aug. 3. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok a reggeli válaszoló, én meghámozom, felkockázom és teflonba megsütöm, valami hús mellé szoktam betenni.Teflonban nagyon hamar puha lesz fedő alatt, a gáz is drága, meg kinek van ennyi ideje várni, a teflonosból is hamar lesz krém.Puha állagú.
2009. aug. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!