Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a cukormázas alma?

Hogyan készül a cukormázas alma?

Figyelt kérdés
gyerekkoromban, utcai ünnepségeken sokat ettem karamellizált cukorral bevont almát. igaz a pontos megnevezésére nem emlékszem. érdekelne hogyan lehet otthon elkészíteni!! az alma egy fa pálcikára volt szúrva a curos máz volt rákeményedve. csomagolva árulták.
2009. aug. 2. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ha jól tudom,az almát megkell főzni.Cukrmázat készíteni és az almát bevonni vele.Beleforgatni a mázba,vagy ráönteni és hagyni,amig megszárad.A fapálcikával belelehet valamibe szúrni,hogy megálljon,amíg megszárad.
2009. aug. 2. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
igaz hogy rég volt de én úgy emlékszem az alam nyers volt, a cukormáz meg olyan rózsaszínes. úgy nézett ki mint amit belemártottak a mázba és aztán tálcán megszáradt. csak tudnám a máznak a receptjét!
2009. aug. 2. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
2009. aug. 2. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Én sima karamellizált cukrot öntök a nyers almára.
2009. aug. 2. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!