Dinsztelt käposztät ki hogyan késziti el? Hogy nagyon fincsi legyen! ès mit adtok mellé? Ha nem fogy el akkor meddig tarthato el? ès hovä teszitek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 16:52
1/3 anonim válasza:
Én vegyesen veszem a káposztát, kis fej fehér és kis fej vörös. Felszeletelem vékony csíkokra. Hagymát kockára vágok és olajon megdinsztelem, majd rádobom a káposztákat, egy nagyobb fej lereszelt almát és együtt dinsztelem tovább. Amikor már leülepedett, akkor rakok hozzá pici sót, köménymagot, cukrot és kb egy lapos evőkanál ecetet. Lefedem és tovább párolom, amig puha nem lesz. Meg szoktam kóstolni és ha még kell bele cukor, vagy ecet, akkor rakok hozzá. Sült oldalassal, kacsa és libasülttel, vagy kolbásszal töltött karajjal szoktam kínálni és főtt, hagymás krumplit szoktam csinálni hozzá. Ha megmarad, akkor két-három nap simán eláll a hűtőben.
2/3 anonim válasza:
én is úgy készítem, mint az első, csak én az elején megkaramellizálom a cukrot
3/3 anonim válasza:
a hűtőben kb 1 hétig eláll, de le is lehet fagyasztani, nem ront az ízén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!