Milyen piskótát szaggathatnék kis körökre?
Figyelt kérdés
Hogyan süssek piskótát úgy, hogy mikor szaggatni akarom szép legyen, ne morzsálódjon?2012. szept. 17. 13:31
1/3 anonim 



válasza:





Mit szeretnél belőle csinálni? Én inkább linzert vagy kevert tésztát ajánlanék, ha az is jó hozzá.
2/3 anonim 



válasza:





Én a hólabdának szoktam piskóta korongokat szaggatni, ahhoz másféle tészta nem is jó.Gondolom neked is ahhoz kell.
Ez a piskóta nem csak annak jó hanem mindennek.Csodálatos magas, ritka szinte habkönnyű, és könnyű vágni meg kiszúrni is.Két hátránya van csupán:Az egyik hogy kicsit lassabban sül mint a hagyományos, a másik hogy brutál sok cukor van benne, és kevesebbel nem is érdemes csinálni, mert ettől olyan jó amilyen:)
3/3 A kérdező kommentje:
Olyat szeretnék mint a linzer, úgy értem alakra, stílusra, de nem linzert, éppen ez lenne a lényeg, hogy finom piskótából vannak a korongok.
Köszönöm szépen második a választ és a linket is, de nem sütök olyan piskótát amibe olaj kell.
2012. szept. 17. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!