Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kiszaggatni a...

Hogyan kell kiszaggatni a piskotat? Recept lennt.

Figyelt kérdés

[link]


Az lenne a kerdesem, hogy a tesztat, kiskanallal teljesen lyukasra ki kell szaggatni? Es azt hogyan kell megcsinalni hogy mondjuk legyne puding az aljan de teszta a tetejenel legyen? ra pakolom a tesztat?


2012. aug. 7. 23:26
 1/2 anonim válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy amikor a tésztát már a tepsibe öntöttem, akkor kiskanállal beleszaggatom a vanília pudingot, majd megsütöm. És mikor kivettem a sütőből, még forrón ráöntöm a tejfölös mázat. Nálam annyi változtatás van a mázban, hogy sok citromlevet nyomok a tejfölbe, plussz a porcukor. és így az a savanykás íz az édessel nagyon jó.
2012. aug. 8. 01:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi, ez is jol jott, csak a tesztat addig lyukasztod, mig a tepsi aljat meg nem latod?:) Vagy csak hol-mikor milyen melyre csinalod?:)
2012. aug. 8. 10:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!