Miket tervezel főzni a jövő héten?
én szeretnék krumplifőzeléket sertés pörkölttel, pizzát sütni, zöldbab levest krumplipogácsával, lecsót, holnap maradék húsleveshez palacsintát sütni.
kb ennyi ötletem van, tőletek szeretnék ötleteket meríteni :)
Én is szeretnék pizzát. A házi kecsappal isteni lesz.
Paradicsomlevest is, a házi pariléből, galuskatésztával.
Palacsintát is, és gulyást.
Meg rizibizit rántotthússal. Régen volt rántotthús, most vadpörkölt van.
Ma főztem és maradt még frankfurti levesem, sült csirkém, petrezselymes krumpli.
Most jöttem be a konyhából = hirtelen ötletből nekiálltam palacsintát sütni = túl is vagyok rajta!
Akarok csillagtököt rántani, esetleg egy adag lecsót is.
Jaaa!!! Délután itt volt tesóm, hozott nekem egy jó zabálásra való fincsi pacalt, azt is meg kell enni! :)))
hát holnapra még maradt cigánypecsenye kakastaréjjal az lesz:)
Utána bakonyi csirkemellet csinálok.
Utána rántott gombát
utána meg bolognai spagettit.
és meg is van a hét,2 napra főzök:)
jaj lehet mégse rántott gombát mert a bakonyi is gombás :S
akkor lehet én is tököt rántok ki,vagy halat még kigondolom:)
ma zöldborsóleves mediterrán tepsis csirke, rántott patiszon, céklasaláta és krumpli volt
holnap maradék leves, maradék krumpli pörkölttel
kedd pulykaraguleves, mákos tészta
szerda tojásleves, főtt tojás spenóttal, almáspite
csüt rakottzöldbab, palacsinta
péntek gyümölcsleves, rizseshús csalamádé
szombat húsleves, hagymáskrumpli rántott hal, tartás
vasárnap maradék leves petrezselymes rizs töltött csirke, meg valamilyen gyümölcsös piskóta
vacsora tojásos lecsó, gofri csokipuding, sajtos bundáskenyér, rántott cukkini, patiszon kenyérrel, savanyúval, főtt virsli mustárral, tejberizs, pogácsa teával
reggeli főtt virsli mustárral, szalonnás rántotta, lekváros, mézes piritós, melegszendvics, tükörtojás, zabkása tejjel, lekváros kalács tejjel
Mivel tegnap elfogyott minden, ma csak füstült tarjaszeleteket sütök, tükörtojással, egy kis krumplipürével, káposzta salátával.(abból maradt)
holnap krumplifőzelék fasírttal
szerdán gazdag raguleves, aranygaluska
csütörtökön házipizza
pénteken sült hal majonézes krumplival
a hét végére még nem döntöttem, csak terveim vannak, majd összeül a kupaktanács.
ha meglesz, megírom:)
Hétfő: maradék húsleves + muffin
Kedd: paprikás krumpli vegyes savanyúsággal
Szerda: ugyanaz mint kedden
Csütörtök: lencseleves, palacsinta
Péntek: ugyanaz mint csütörtökön
Szombat-vasárnap: rántott máj rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!