Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkepörköltet szeretnék...

Csirkepörköltet szeretnék főzni, de nincs itthon csirke. Mivel tudom helyettesíteni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 14:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye kérdés, mindegy hogy melyik oldalról kezdem átgondolni. Csirkepörkölt azért csirkepörkölt, mert csirkehúsból készül. Egy kisebb csirkét piri pénzért lehet kapni
2012. szept. 14. 21:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Utolsó te nagyon nem vágod hogy itt mégis mi a téma :D Felfedem a nagy titkot: a kérdező nem gondolta komolyan a kérdését!
2012. szept. 15. 02:46
 23/27 A kérdező kommentje:

Szóval csak szerettem volna felhívni a figyelmet az egyre inkább elharapódzó jelenségről, miszerint:

- nincs itthon semmi tejtermék + liszt sem, akkor hogyan főzzek gyümölcslevest

- nincs itthon semmi tejtermék, akkor hogyan főzzek sajtmártást

- nincs itthon élesztő, hogyan készítsek finom lángost

Persze számtalanszor előfordul, hogy valamiről kiderül, hogy nincs itthon, sok mindent lehet is helyettesíteni ezzel-azzal, csak vegyük már észre, hogy attól kezdve nem azt sütjük-főzzük, amit eredetileg akartuk, hanem csak valami utánzatot készítettük el.

Ne akarjunk már alapvető dolgok megléte nélkül azt készíteni, ami anélkül nem fog sikerülni. Mint pl. csirkepörkölt csirke nélkül, sajtmártás sajt nélkül, gyümölcsleves liszt-habarás nélkül, vagy éppen finom lángos élesztő nélkül, stb. stb. stb.

2012. szept. 15. 07:38
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a felvilágosítást segítő, építő jellegű hozzászólóknak, ment a zöld-pacsi!

(Csak tudnám, hogy mit főzök ma?) :))))

2012. szept. 15. 07:40
 25/27 doboszoli ***** válasza:

Sajnos csak most kerültem gép elé.

Ha a sok tudatlan tisztába lenne a c.gány szakácskönyv idevonatkozó passzusával, nem nevetné ki a kérdezőt.

Abban ez áll a csirkepörkölt készítésére, idézem:

"Lopj egy csirkét!" D)

Némelyik válaszon szakadtam a röhögéstől, gondoltam teszek hozzá valami építőt.

2012. szept. 16. 17:55
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó kedves! :)

Nem az volt kérdés, hogy hogyan szerezzen, hanem, mivel helyettesítse :)

2012. szept. 16. 17:58
 27/27 doboszoli ***** válasza:
Hát a sajátját, (ami nincs) helyettesítse a lopottal.))
2012. szept. 16. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!