Csirkepörköltet szeretnék főzni, de nincs itthon csirke. Mivel tudom helyettesíteni?
ilyen hülye kérdést minek kell kiirni?
miért nyúl ,szarvas van otthon?
:D :D
Jó kérdés egyébként.
Nekem is eszembe jutott már, főleg a tegnap esti " miből főzzek gyümölcslevest, ha nem lehet benne tejtermék, meg liszt se " c. után :D
Modiiii ezt hagyjátok itt figyelmeztetőnek, köszii :D :D
Köszi 2-es!
Látom vetted a lapot!
No meg az előbb kérdezte valaki, hogy kekszet sütne, de nincs tej, mivel helyettesítheti.
És az utóbbi időben rengeteg hasonló kérdés, akkor mondom talán tud valaki erre is egy frappáns megoldást! Még az is kiderülhet, várjuk ki a végét!
Ez a varjú még jó is lehet!
De abból honnét tudom, hogy melyik a csirke, vagy melyik a tyúk. Mármint hogy melyik a fiatal és melyik az idősebb? Ebben tudnátok segíteni? És merre találok ilyet, melyik üzletben árulják?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..
Ha a sajtmártás is megy mindenféle tejtermék nélkül, gondoltam a csirkepörit is össze lehet hozni, csirke nélkül. Segítseteeeek! Vacsira szeretném!!!!
Ha nincsen csirkéd akkor tyúkkal helyettesítsd!:)
Különben ha nincs hús hozzávalód, végy a szomszédból egyet, lehet hogy malaca is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!