Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkepörköltet szeretnék...

Csirkepörköltet szeretnék főzni, de nincs itthon csirke. Mivel tudom helyettesíteni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 14:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Rigót is foghatsz párat... megsózod a farkukat , utána már könnyű elkapni őket:))
2012. szept. 14. 16:10
 12/27 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Igeeen, a sajtmártás volt a másik kedvencem :D

2012. szept. 14. 16:13
 13/27 A kérdező kommentje:

:))))

A rigót már próbáltam, de felénk nagyon rafináltak. Inkább levedlik a farkukat, mint a kígyó a bőrét, mint elhullana, ha besózzuk őket.

2012. szept. 14. 16:23
 14/27 A kérdező kommentje:
Klopfolt fejű galamb? Hogy dobáljam meg? Hmm ezen még gondolkodom, ha a szomszédnak "malaca van", vagy nincs, akkor lehet, hogy ez marad! :))))
2012. szept. 14. 16:42
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát vagy a kicsi kezeddel dobálod meg v csinálsz egy csúzlit :D
2012. szept. 14. 16:43
 16/27 anonim ***** válasza:
Azért kekszet lehet tej nélkül készíteni, millió recept van a keksz készítésére. Ez nem ugyanolyan kérdés, mint a tied. Nem értem miért bonyolult ez neked? Csirkepörköltet akarsz főzni, de nincs csirkéd. Ez eddig fix ugyebár? Na most vagy szerzel (veszel, kérsz a szomszédtól) egy csirkét, és főzöl belőle csirkepörköltet, vagy nem szerzel csirkét, és nem főzöl csirkepörköltet, .....akkor főzöl valami mást, amit szerettek, vagy nem főzöl és esztek hideget. És valóban kissé h.... a kérdés, olyan óvodás színtű....
2012. szept. 14. 16:57
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

16!

a sajtmártás tej nélkül és a gyümölcsleves tej és liszt nélkül kb. ugyanilyen, és azok a kérdezők komolyan is gondolták.

Na az az óvodás ;) meg, hogy nem olvasod el válaszokat, mielőtt válaszolsz :p

2012. szept. 14. 17:23
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Örülök, hogy nemcsak én, egyedül gondolom úgy, hogy csak akkor kezdjek hozzá csirkepörköltet és egyebeket főzni,ha minden olyan hozzávaló rendelkezésre áll, ami ahhoz szükséges! Egyébként főzhetek amit akarok, az nem az lesz, aminek mondjuk, csak valami hasonló.

Köszönöm a segítségeteket!

2012. szept. 14. 18:07
 19/27 anonim ***** válasza:
ürge
2012. szept. 14. 18:41
 20/27 anonim ***** válasza:

az ürgét már én is akartam írni, de nem szárnyas, így nem csereszabatos:)

pedig , de jó is egy finom pekenyócapörkölt :)

2012. szept. 14. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!