Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hányszor főztök egy évben...

Ti hányszor főztök egy évben halászlét?

Figyelt kérdés
Én minden hónapban,annyira imádom.De csakis természetes alapanyagokból,h.kocka,h.sűrítmény kivételével.Szeretek ezzel bíbelődni.

2012. szept. 13. 17:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az 5-ös válaszolónak!Ha normálisan át vannak passzírozva az alapanyagok,akkor a lé jó sűrű lesz,és még tészta sem kell bele.Ha csupa lé az egész,akkor még nekem sem kéne.Másrészt örülök a többi válaszolónak,hogy ennyire szeretik a halászlét.Jó érzés ezt tudni!
2012. szept. 13. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Évente egyszer és mindig megmarad, mert hal íze van. Talán egyszer marhalábszárból fogok halászlét készíteni, annak talán nem lesz hal íze.:)) Így aztán a kifogott halakat vissza engedem.:))
2012. szept. 13. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 A kérdező kommentje:
Ilyen eszement buta hozzáállást még nem hallottam!
2012. szept. 13. 23:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Marhalábszárból minden lesz, csak halászlé nem:D:D Meg megnézem azt hogy passzírozod át...
2012. szept. 14. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:
Paszírozni, az alaplének főzött, minél több féle halat kell. A ponty, harcsa, amúr egyéb halat szeletbe kell. Ezek helyett gondoltam a marhalábszárat.:)) Ezzel azt akartam érzékeltetni, számomra ehetetlen a hal.:)) Ettől függetlenül, mint megszállott horgász, el tudom készíteni. El is fogy az ismik körébe. De én maradok a marhánál, nyúlnál, birkánál, kecskénél, csak hal ne legyen.:))
2012. szept. 14. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:

évente kb 4-5-ször.

én megfőzöm, eszek is egy kis levét tésztával, de mivel nem szeretem a halat semmilyen formában, nem nagyon ugrálok érte.

2012. szept. 14. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 A kérdező kommentje:
Többféle halból készíthető a halászlé,ha az illetőnek vastag a pénztárcája,esetleg jó fogásai voltak.Egyfajta halból is lehet készíteni,például egy 2-3 kg-os ponty már nagyon jó eredményt adhat.Én inkább ennek vagyok a híve.Nagyon ritkán keverem más halakkal,esetleg karácsonykor(kárász,harcsa,törpeharcsa).Annak se adok igazat aki féltéglával veri a mellét,hogy a csípős h.lé az igazi!Tudniillik nem mindenki kedveli e fűszerben a csípős ízért felelős kapszaicint.Az a helyes,ha mindenki magána tesz a ételébe.
2012. szept. 15. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
mi sohasem :D :D
2012. szept. 16. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!