Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha 1-2 orät äl a palacsintamas...

Ha 1-2 orät äl a palacsintamassza az nem baj?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem, 10-15 perc amúgy is kell az élesztő miatt.
2012. szept. 13. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
Elesztö? ez uj nekem ebben a formäban nem ismerem a palacsintateztät. leirnäd nekem a recepted?
2012. szept. 13. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is új, ha palacsintába élesztő!

Nem baj ha áll, csak tedd a hűtőbe, nehogy baja legyen.

Majd amikor sütni akarod, és úgy látod, hogy nagyon besűrűsödött, hígítasz rajta akár tejjel, akár vízzel kavartad.

2012. szept. 13. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Uramisten!

Kelt palacsintatészta. Írd már ki ide a receptet, légyszi!


Egyébként a 2 óra állás már kicsit sok, változik a tészta struktúrája és könnyebben odaég.


-vendéglős-

2012. szept. 13. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. szept. 13. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem még finomabb is ha áll, csak szoba hőmérsékletűre hagyni kell visszamelegedni és akkor nem szakad-ragad.

Egyébként létezik kelt palacsinta, és nagyon is finom..:)

2012. szept. 13. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
1 órát szokták hagyni állni. Ha nagyon besűrűsödik, visszahígítják. Én mindig a konyhában hagyom állni, nem lett még semmi baja, hűtőbe rakni nem szoktam. Létezik élesztős palacsinta is, mint fentebb írják, de maradjunk az eredeti receptnél most. :)
2012. szept. 13. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Én kb egy órát hagyom állni sütés előtt a konyhában.

volt , hogy hirtelen el kellett mennem, hűtőbe tettem, és szétvált a liszt és a folyadék. összedolgozható volt ugyan, de nem volt tökéletes, nehezen lehetett vele dolgozni.

2012. szept. 13. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Dirrekt jó a palacsintatésztának, ha áll, több receptben olvastam is, hogy pihentetni kell egy kicsit, hogy a lisztszemcsék kissé megduzzadjanak, aztán pedig hígítani kell rajta szódavízzel.
2012. szept. 13. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy a kedves utolsó hozzászóló írta! Kifejezetten jót tesz a tésztának a pihentetés. Én mindig így csinálom, és isteni a tészta. Könnyű vele dolgozni, a végeredmény pedig pillanatok alatt elfogy! :D
2012. szept. 13. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!