Ha 1-2 orät äl a palacsintamassza az nem baj?
Nekem is új, ha palacsintába élesztő!
Nem baj ha áll, csak tedd a hűtőbe, nehogy baja legyen.
Majd amikor sütni akarod, és úgy látod, hogy nagyon besűrűsödött, hígítasz rajta akár tejjel, akár vízzel kavartad.
Uramisten!
Kelt palacsintatészta. Írd már ki ide a receptet, légyszi!
Egyébként a 2 óra állás már kicsit sok, változik a tészta struktúrája és könnyebben odaég.
-vendéglős-
Szerintem még finomabb is ha áll, csak szoba hőmérsékletűre hagyni kell visszamelegedni és akkor nem szakad-ragad.
Egyébként létezik kelt palacsinta, és nagyon is finom..:)
Én kb egy órát hagyom állni sütés előtt a konyhában.
volt , hogy hirtelen el kellett mennem, hűtőbe tettem, és szétvált a liszt és a folyadék. összedolgozható volt ugyan, de nem volt tökéletes, nehezen lehetett vele dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!