Ha egy receptben szerepel a liszt, akkor általában melyikre gondolnak, rétes vagy finomlisztre?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 07:39
1/6 anonim válasza:
Ha nem írják külön, akkor valszeg a finomlisztre gondolnak.
2/6 anonim válasza:
Ha rétesliszt kell, akkor azt kiírják, ha csak annyi van, hogy liszt, akkor finomliszt kell hozzá.
3/6 anonim válasza:
Finomlisztre. Csak a piskótaféléhez jó a rétesliszt.
4/6 anonim válasza:
Ha nem írják külön, hogy rétesliszt, finomlisztet használok. szerintem így egyértelmű, mert, ha a recept réteslisztet kíván, azt mindig odaírják.
5/6 anonim válasza:
Finomlisztre gondolnak egyértelműen. Ha nem, akkor azt kiírják külön. A rétesliszt sok minden másba is jó, nem csak a piskótafélékhez, hanem más sütikhez, de általában keverik a síma liszttel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 14. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!