Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az új-zélandi spenót megfekete...

Az új-zélandi spenót megfeketedhet?

Figyelt kérdés
A tavasszal kaptunk pár tövet, főzés céljából. Levélszedés után nem akartuk kidobni a megmaradt gyökeres szárakat, elültettük. Mostanra szépen bebokrosodtak, leveleik szinte tenyérnyi méretűek lettek. Viszont szedés után, fél órára minden levél szára befeketedik, abálással már a levelek is olyanná válnak, és főzeléke inkább szürke lesz. Sok helyen néztem neten, minden izében megegyezik az új-zélandival, de sehol nem írják ezt a feketeséget. Mitől lehet ez?

2012. szept. 12. 10:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!