Miből tudok torta tetejére merev, de mégis vágható ( nem össze vissza törékeny) bevonatot csinálni?
Figyelt kérdés
Fehér csokira gondoltam, de attól túl merev lesz már. Viszont ha simán tejszínnel vonom be, akkor meg túl puha lesz. Hogy tudok elérni köztes állapotot? Ha a csokit felöntöm kevés tejjel? Vagy felöntöm folyékony tejszínnel, amikor olvasztom az jó?2012. szept. 11. 14:59
1/2 anonim válasza:
Marcipán vagy fondant (cukormáz).
2/2 anonim válasza:
Az olvasztott csokiba tegyél egy ek. olajat. a keserűcsokinál nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!