Nem túl kacifántos, mégis mutatós torta recept?
Rendelni nem akarsz egy kisebb tortat a cukiban? Miert nem vallaljak el? Egy torta keszitese a cukinak nem nagy dolog.
Amugy pedig vannak Dr. Oetker dobozos torta porok, hozzavalokkal egyutt. Nezzel egyutt, valasszal ki egyet, rajt van a dobozon az elkeszites, minden. Nagyon egyszeruek, es isteniek! En egyszer a fekete erdo tortat keszitettem el. Isteni!
Vagy vegyel egy gyumolcstorta format, es fozzel ra pudingot, ra gyumolcsot, es meg tejszinhabot is tehetsz a tetejere. Egyszeru, gyors, olcso, es a gyumolcstortat is szereti mindenki.
A mindmegette.hu oldalan is valaszthatsz esetleg valamit meg.
sztem a 4 éves gyereknek nem kell rögtön porból készült tortát adni! :(
én amit nagyon szeretek:
-csinálsz egy sima kókuszgolyó alapot
- majd fomázod (csak olyan keményre csináld hogy megálljon)
-berakod a mélyhűtőbe hogy megkeményedjen
-és bevonod neked tetsző szinű marcipánnal!
ha sárgával csinálod és pár helyen megnyomod a nagyujjaddal és beleraksz kis marcipán egereked nagyon kis cuki sajttorta lesz belőle!
Köszönöm szépen!A fanta nem rossz!Valami ilyesmire gondoltam!Vakondtúrást szoktuk itthon csinálni szinte 2 havonta így az nem lenne olyan különleges neki, hiszen vele szoktam csinálni!
Rendeléssel az a baj hogy nekem 25.ére kellene, és 24.én szenteste egy cukrászda sem fog sütni nekem hogy 25ére friss tortát együnk!
Így marad a csináld magad dolog!De nem baj, mert azonfelül hogy olcsóbban kijövök, de néha még finomabb is mint a cukis vajjal kikevert krémesek!
Ha van még ötlet várom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!