Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet megoldani azt...

Hogyan lehet megoldani azt hogy egy elég nagy (kb 40cm magas és 50-55 cm hosszú 30 cm széles) torta súlya ne nyomja ki a legalsó réteg krémet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Emeletes tortáról van szó?Fapálcikákkal szokták stabilizálni , szintenként.De lényeges a masszív hideg krém, és hogy ne legyen vastagon megtöltve.
2012. szept. 6. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
nem ..nem emeletes...az egész egy nagy forma ami majdnem egyforma méretű az egész magasságon (ha ez megvalósítható)
2012. szept. 6. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Uh egy monstrum lesz.:) Nos ez esetben én puncstorta töltelékre szavazok.Az elég stabil, nem lesz krémes amit kinyomna a nagy súly.Természetesen ezt is több rétegben, piskóta lapokkal elválasztva, hogy azért lehessen majd szeletelni is.
2012. szept. 6. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. szept. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!