Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemell sütés kezdőknek -...

Csirkemell sütés kezdőknek - hogyan?

Figyelt kérdés

A diétám miatt szükségem lenne frissen sült natúr csirkemellre, enyhe fűszerezéssel.

Hogyan készítsem el? Főleg a fűszerezésre (csak só, bors, talán valami zöldfűszer) vagyok kíváncsi. Mértékegység ne az -ízlés szerint-, hanem legalább a csipet legyen. Lehetőleg részletes választ kérek!

2009. júl. 29. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Csirkemellet felvágsz csíkokra, beáztatod, megmosod.. beleteszed 1 tálba, meghinted jól soval borssal, ételízesítőval. (maggi granulátumos..) hát így ahogy érzed, h miből mennyit:D én nem szeretem ha ízetlen.. ezért alaposaan beleforgatom ezekbe. esetleg egy kis foghagyma granulátum még.. kevés olaajon megsütöd és késsz:)
2009. júl. 29. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha diétázol, akkor először mosd meg, vágd fel, majd főzd meg a csirkemellet. Miután megfőtt, úgy tedd be a sütőbe csak egy pár percre. Így nagyon jól átpuhul. A fűszerezésnél én sosem teszek sót, mert a többi fűszer mellett az már sok lenne. Elég egy kis zöld fűszer és bors, az szépen rásül. Ne tegyél alá olajat. Sokkal egészségesebb így, mintha kisütnéd.
2009. júl. 29. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!