Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány percig kell főzni a...

Hány percig kell főzni a csemegekukoricát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 19:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

Mi általában sok kukoricát főzünk egyszerre egy hatalmas fazékban, mire az felforr kb. fél-háromnegyed óra, na INNENTŐL (FORRÁSTÓL) már csak 15 perc és kész.

Persze megjegyzem ha nem vén, malacnak való kukoricát főz az ember, mert annak tényleg kell 2-3 óra :D

2009. aug. 8. 17:10
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
2010. júl. 30. 12:04
 23/25 anonim válasza:
Egyet kell értsek a 15percet védővel! Én inkàbb csak 11-12percig főzöm! Aki nem hiszi próbálja ki:) legfeljebb tovább főzöd (jó nagy hülyeség) ha nem lesz puha 15 perc alatt akkor soha főzheted órákig is! Mert szar takarmány kukót vettél! :)
2015. jún. 30. 11:55
 24/25 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy tilos sót tenni a vizbe mikor főzöd, de azt is ovastam egy másik, oldalon, hogy sós vizben kell főzni. Szóval melyik az igaz?
2015. júl. 26. 16:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Egyebkent nagyon egyszeru. Jo kukoricat kell venni. Ha olyan kukoricat veszunk, ami inkabb takarmanynak valo, azt lehet fozni evtizedekig. En sajat kertben is termesztettem mar kukoricat. Azt akar nyersen is meg lehetett volna enni, mert jokor szedtem le, illetve jo fajta volt. Azt tiz percig foztem. Forrastol szamitva egy fel centis kukoricaszem hogy a francba ne forrosodna at?
2016. júl. 3. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!