Hány percig kell főzni a csemegekukoricát?
Bexarás... anyum 2-3 órát főzi.
15 perces: kuktában főződ vagy miben?? A mi kukoricánk nincs kész 15 perc alatt.
Még egyszer, mert úgy látom sokaknak nehéz a felfogása: FORRÁSTÓL számítva kell 15 percig főzni! Minnél tovább főzi az ember annál keményebb lesz, ezt sem tudjátok még???
Ja és nem kuktában, csak egy sima fazékban! És a héjját is bele szokták tenni, az aljára és a tetejére is!Na ehhez mit szóltok?
Utolsó! Ma megkérdeztem 10 ismerősömet, ők meddig főzik.
Ők szó szerint kiröhögték azokat, akik szerint 15 perc alatt elkészül a kukorica! Na, ehhez mit szólsz?? :)
mindegyikük 2-3 órát főzi! Egyébként nem kell hülyének nézni az embereket, mindenki tudja, hogy a héját is bele szokták tenni.
"Utolsó! Ma megkérdeztem 10 ismerősömet, ők meddig főzik.
Ők szó szerint kiröhögték azokat, akik szerint 15 perc alatt elkészül a kukorica! Na, ehhez mit szólsz?? :)
mindegyikük 2-3 órát főzi! Egyébként nem kell hülyének nézni az embereket, mindenki tudja, hogy a héját is bele szokták tenni."
Hát akkor főzzétek csak órákig, magának a kukoricaszemnek elég a forrástól számítva 15 perc! Ha a torzsát is megeszitek akkor biztos kell a 3 óra főzés! :))
Vita lezárva!
15perc alatt nem is fog átmelegedni sem!
Talán a Marson... , de nem itt a Földön...
Akárhogy erősködnek itt sokan.
Mint látom már megint értetlenkednek itt!
Hát akkor még egyszer: FORRÁSTÓL számítva kell 15 perc! Tudjátok mit jelent az, hogy forrástól???Mert már lassan kételkedem benne!
14:54! Nem fő át, mivel én is azt főzök éppen!!!
Ne magyarázd már meg, hogy nekem mikor fő meg az ételem!!!
Ez ugyanaz, hogy a töltött káposzta sem fő meg 20 perc alatt, mert sokan ezt mondják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!