Leirnätok nekem egy finom krumplispogi receptet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 10:08
11/18 anonim válasza:
én küldtem a linket.ideje lesz neki állni krumplit pucolni.:) hát remélem,hogy nekem sem kell kidobnom.:)tojást kihagyom,mert ok helyen olvastam,hogy a liszt sikér tartalma miatt nagyon összefoghatja és kemény lehet tölle pogácsa ha kihült.:)jó sütést:)
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is jo sütest es sok sikert
2012. szept. 7. 12:33
13/18 anonim válasza:
No akkor mostmár én is kimegyek és teszek fel krumplit főni, de én hajában, aztán majd látom, hogyan tovább! Még én sem csináltam!
14/18 anonim válasza:
no,én vagyok aki a linket küldte.há elég jól sikerült,egészen addig amig ki nem sütöttem két adagot és meg nem kóstóltam.iszonyat zsiros lett az egész.vettem elő papirtörlöt és kiraktam arra,meg le is nyomogattam vele.mostmár sokkal jobb.nem i lett olyan rossz igy már.:)
15/18 anonim válasza:
link küldő a pacsát nagyon forró olajban kell sütni de jobb a zsír azt nem szívja annyira fel.tojás kell bele mindenképp mert az tartja össze...és sütés után papírtőrlőre rakd hogy a feles olajat,zsírt felszívja....
egy rutinos pacsak készítő:)
16/18 anonim válasza:
13-as vagyok!
Készen lett, zsírban ki is sütöttem, meg is zabáltam! Nekem ízlett!
Közben rájöttem, hogy ezt ismerem, csak mi nem raktunk bele tejfölt és sütőport, de így valóban könnyebb tésztája lett. Igen, a zsírnak kellő hőfokot el kell érnie, különben csak ázik benne a tészta, ha viszont túl forró, akkor pedig a külseje megég, a közepe nyers marad. Köszi a linket!
17/18 anonim válasza:
hát szerintem tök forró volt a zsír(zsírban sütöttem) mégis olajos lett,de már hogy felitattam papirtörlövel,igy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!