Szerintetek ha s paprikäs krumpliba kolbäsz helyett hust teszek ugy is epp olyan finom lehet?
Naná hogy finom!
De ne a paprikás krumpliba tedd a husit, hanem fordítva!
a husit főzd meg pörköltnek (ugyanúgy kell feltenni, mint a paprikás-krumplit, csak először a husit), és amikor a husinak kb. 20 perc van hátra, hogy teljesen megfőjön, akkor rakod bele a krumplit, és úgy főzöd készre az egészet.
Nagyon fincsi, imádom!
1-es vagyok!
Azért szoktuk először a husit feltenni főni, mert általában annak több fövés kell, mint a krumplinak. Ha viszont bolti csirke, akkor ahogy azt feltetted pörköltnek, egyet-kettőt forr, már rakhatod is bele a hasábra szelt burgonyát, és akkor azzal kb. egyszerre fő meg.
Ha sertés, akkor először a husit főzd kb. fél óráig minimum, és csak aztán tedd hozzá a krumplit.
Nem rossz a 4-esé sem, de ha nincs megdarálva a husid, akkor sincs gond.
Biztosan fincsi lesz, és sikerülni fog!Ha már egyszer paprikáskrumplit tudsz főzni (mert ezek szerint igen), a husiból a pörkölt főzése is ugyanúgy megy, csak nem a krumpli a fő alapanyag, hanem a husi.
Jó étvágyat!
Majd jelentkezzél mi lett!
Mi combbal, lábbal (kedvencem), mellehusival szoktuk, ezek fogynak itthon legjobban és imádjuk! Az első mindent elmondott, előbb a husi, utána rá a krumpli! Nagyon nagyon finom, tejfölös uborka salátával a legjobb! :)
Ugyanez kakassal pl, vagy másmilyen hússal (nekem) nem adja át a jól megszokott ízt.
A kakast egy pohárka vörösborral engedd fel, ha pörkölt. Fehér borral, ha sütöd.
Rögtön kiadja az ízét! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!