Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ha s paprikäs...

Szerintetek ha s paprikäs krumpliba kolbäsz helyett hust teszek ugy is epp olyan finom lehet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 14:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Naná hogy finom!

De ne a paprikás krumpliba tedd a husit, hanem fordítva!


a husit főzd meg pörköltnek (ugyanúgy kell feltenni, mint a paprikás-krumplit, csak először a husit), és amikor a husinak kb. 20 perc van hátra, hogy teljesen megfőjön, akkor rakod bele a krumplit, és úgy főzöd készre az egészet.

Nagyon fincsi, imádom!

2012. szept. 3. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Azért szoktuk először a husit feltenni főni, mert általában annak több fövés kell, mint a krumplinak. Ha viszont bolti csirke, akkor ahogy azt feltetted pörköltnek, egyet-kettőt forr, már rakhatod is bele a hasábra szelt burgonyát, és akkor azzal kb. egyszerre fő meg.

Ha sertés, akkor először a husit főzd kb. fél óráig minimum, és csak aztán tedd hozzá a krumplit.

2012. szept. 3. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitseget elösször keszitem el remelem fincsi lessz
2012. szept. 3. 14:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam, hogy a darált húst megpárolom, vagy ha van kedvem megcsinálom pörköltösnek, de csak kevés lével. Megcsinálom a paprikás krumplit, amikor a paprikás krumpli háromnegyedig elkészült, akkor beleöntöm a darált húst és tovább főzöm. Isteni finom!
2012. szept. 3. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm legközelebb igy is kiprobälom szuper
2012. szept. 3. 14:27
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem rossz a 4-esé sem, de ha nincs megdarálva a husid, akkor sincs gond.

Biztosan fincsi lesz, és sikerülni fog!Ha már egyszer paprikáskrumplit tudsz főzni (mert ezek szerint igen), a husiból a pörkölt főzése is ugyanúgy megy, csak nem a krumpli a fő alapanyag, hanem a husi.

Jó étvágyat!

Majd jelentkezzél mi lett!

2012. szept. 3. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi combbal, lábbal (kedvencem), mellehusival szoktuk, ezek fogynak itthon legjobban és imádjuk! Az első mindent elmondott, előbb a husi, utána rá a krumpli! Nagyon nagyon finom, tejfölös uborka salátával a legjobb! :)

Ugyanez kakassal pl, vagy másmilyen hússal (nekem) nem adja át a jól megszokott ízt.

2012. szept. 3. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 A kérdező kommentje:
58 dkg husihoz eleg egy fej vöröshagyma vagy mehet kettö is?
2012. szept. 3. 14:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Elég egy fej, ha van 1 db. zöldpaprikád, akkor azt is karikázd mellé, és az apróra vágott hagymával együtt dinszteld meg. Amikor a hagymád már aranysárga, akkor beleforgatod a husit, fehéredésig kavargatod (oda ne égjen), rászóród a törtpaprikát. Annyi vizet önts rá, hogy éppen csak el lepje. Bele a sót, ha akarsz vagy szoktatok egy kis borsot is, és had főjön. Mielőtt a krumplit hozzátennéd, egy kicsit hígítod a levét, és ha ismét forr, akkor rakd rá a krumplit.
2012. szept. 3. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

A kakast egy pohárka vörösborral engedd fel, ha pörkölt. Fehér borral, ha sütöd.

Rögtön kiadja az ízét! :))))

2012. szept. 3. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!