Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon finom, bevált csoki...

Nagyon finom, bevált csoki torta recept?

Figyelt kérdés

Páromnak szülinapja lesz, igazából nem csoki tortát akartam sütni, de az a kedvence és ugye bár az ő szülinapja lesz =)

Valami jól bevált kéne, az nem baj,ha több órás készítéssel jár, a lényeg,hogy finom legyen és azért ne kerüljön nagyon sokba...



2012. aug. 27. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy isteni finom krém!!!


4 egész tojást gőz felett felversz habnak 20 dkg cukorral

Két tábla étcsokit beletördelsz egy tálba, a gőz felett megolvasztod

közben 235 gr rámát 35 gr kakaóval és két cs vaniliás cukorral összekeversz (meg szoktam kicsit mikrózni a vajat, hogy puha legyen, és a turmixgéppel csinálom amivel a habot vertem, el sem kell mosni.

Ha a csoki felolvadt, beleöntöd a vajas masszához, összekevered, azt bele apránként a habba géppel, legkisebb fokozaton. És kész. Nem volt olyan, akinek ne ízlett volna!!

Én sima vizes piskótával szoktam.

2012. aug. 27. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a csokipudingos a kedvencem. Olyan lúdlábszerűség. Ölni tudok érte :D
2012. aug. 28. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
A legfinomabb a dobos krém vajjal készítve!Betöltheted sima, vagy csokis piskótába, a tetejére lehet doboscukrot rakni, de csokival is be lehet vonni.De ha igazán extrát akarsz, akkor kakaó helyett olvasztott fehércsokit is rakhatsz a krémbe.Ès persze ezt is variálhatod a piskótával, és a bevonattal :D ez a legjobb dobos krém receptje, anno a cukrász suliban is így tanultam : desszert.eu/dobos_torta Az én páromnak is most lesz a szülinapja, persze ezt készítem neki!Csak egy hatalmas Jim Beam üvegnek lesz "álcázva" :D
2012. aug. 29. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nagyon bevált, készítheted fehér, ét és tejcsokival egyaránt: felversz habtejszínt kemény habbá, majd az olvasztott csokit (mikor kissé kihűlt) beleforgatod szépen. Ezután összekevered mascarponéval, ami annyira intenzívvé teszi az ízét, hogy csak na. :)
2012. okt. 2. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!