Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ha s paprikäs...

Szerintetek ha s paprikäs krumpliba kolbäsz helyett hust teszek ugy is epp olyan finom lehet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 14:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Persze, hogy jó, ez a puszta pörkölt, de más az íze, mint a paparikás krumplinak.
2012. szept. 3. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

A paprikáskrumpli az paprikáskrumpli, és nem pörkölt krumplival.

a paprikáskrumpli kolbász nélkül is a finom.

2012. szept. 3. 18:55
 13/16 doboszoli ***** válasza:
33%

Biztos finom lesz, de idézném Csermanek(Kádár) Jani bátyánkat:

"A krumplileves, az legyen krumplileves!"

2012. szept. 3. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Olvastátok az elejét is?

Az egész úgy indult, hogy a kérdező paprikás krumplit akart, de nem volt kolbásza, ezért kérdezte, hogy kolbász helyett rakhat-e bele húst.

Persze, de akkor mi is lett volna belőle: miszlikekre fő a krumpli, mire a hús is megfő.

Ezért javasoltam azt, hogy inkább főzzön a húsból pörköltet, és ahhoz tegye a krumplit.

Most lehet azon lovagolni, hogy ez esetben mit is főzött, meg minek kellene nevezni, és lehet cikizni a kérdezőt, no meg engem is aki ezt javasoltam neki. De szerintem ezzel a megoldással mégiscsak egy épkézláb kinézetű és ízű kaja került az asztalára.

Aki pedig még ezek után csak azon akar lovagolni, hogy a paprikás krumpli legyen paprikás krumpli, a pörkölt krumplival összefőzve pedig másvalaminek elnevezve, hát tegye!

2012. szept. 3. 20:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves elsö välaszolo teljessen igazad van nem volt itthon kolbäsz es ezert kerdeztem hogy hussal is finom lehet-e . Ugy keszitettem el ahogy leirtad es nagyon finom lett nem is maradt belöle vacsira . Köszönöm
2012. szept. 4. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Örülök neki, hogy ízlett!

Az a legjobb, amikor még mosogatni sem kell, mert a tányért, lábast is kitörlik olyan fincsi!

Máskor is kérdezz nyugodtan, az ne zavarjon, hogy esetenként itt-ott kicsit felcsapnak valami miatt az indulatok.

De ha neked jobb, akkor írj a privimre, válaszolok.

Köszi, hogy jelentkeztél. További szép napot!

2012. szept. 4. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!