Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vannak itt még rajtam kívül...

Vannak itt még rajtam kívül olyan lányok, akik utálnak főzni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és egyszerűen utálok főzni. Szerencsére nem kell csinálnom, de ha kellene, akkor sem tenném. Szerintem időpocsékolás. Nem lehetne kitalálni valami kapszulát, amit reggel, délben, este beveszünk, és jóllakunk tőle?

2012. szept. 6. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretek főzni:D Na mondjuk, az nem jelent különösebb élményt, hogy összedobok pl. egy borsófőzeléket, de szeretek kipóbálni különlegesebb recepteket.

Amúgy magamnak nem annyira szeretek, sokkal jobb, ha másoknak csinálom, és látom, hogy ízlik nekik, az mindig jó érzés:)

Meg ha majd lesz gyerekem, akkor vele is szeretnék főzőcskézni. Anyukám is főzött velem, ezzel azt is megtanította, hogy hogyan kell egészséges kajákat készíteni.

Kár, hogy nem szeretsz, de végül is nem baj, nem érdekelhet mindenkit ugyanaz. A kapszula néha nekem is jól jönne viszont:D

16/L

2012. szept. 7. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:
De igen, állítólag az UFÓ-k már kitalálták a kapszulákat, 1 szem 1 nap, és kész! :))))
2012. szept. 7. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek, pedig próbáltam már, sőt anyukámmal(amíg vele laktam) főztünk majdnem minden másnap, apummal is szoktunk. De az én részem a pucolás, előkészítés mindig :D Nem szeretek főzni, mert félek, hogy elrontom :D Van még az a szokásom, hogy szinte sosem eszek abból, amit én főzök. Nem tudom miért, de nem tudom megenni :(
2012. szept. 7. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Hangulatomtól függő, hogy szeretek-e főzni.

Azt nagyon nem bírom, hogy naponta gondoskodni kell a főtt ételről. Nem is inkább az elkészítése miatt, hanem leginkább azért, mert nehéz kitalálni, hogy mikor mit főzzek úgy, hogy változatos legyen, és azért ne fél napba teljen mire elkészítem és eltakarítom a romokat.

Most az a megoldás nálunk, hogy hordjuk az ebédet suliból ( egy adag akkora, hogy elég kettőnknek ), így van kedvem főzőcskézni hétvégén. Két napra csak könnyebb kitalálni, hogy mit készítsek, mint hétre.

2012. szept. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!