Van még rajtam kívül valaki aki utálja a lecsót meg a paprikás krumplit?
Meg a krumplis tésztát meg a káposztás tésztát...
Nekem ezek nem kaják...
Akkor neked mi a kaja?
Várj,hadd találjam ki:esetleg bélszin Stroganoff módra vörösboros mártásban szarvasgombaforgáccsal?
az első válaszoló közel jár az ízlésemhez, de azt sajnos maximum 1 évbe egyszer...
a második válaszoló variációja is kb. 1 évbe egyszer jön szóba más okok miatt...
Kevés olyan válaszoló akad majd, aki mindezt egyszerre utálná, amit felsoroltál.
de nem erőszak a disztnótor, amit nem szeretünk nem kell megenni. ilyen egyszerű.
Speciel én mindegyiket szeretem, és számomra és a családom számára is finom ételelnek minősülnek.
ha "nekem ezek nem kaják", akkor vajon mik ???
szerited ezek szerint, aki ezeket szereti takarmányt, netán moslékot eszik...
Sarkos véleményed van a mások által finomnak ítélt ételekről.
Nekem meg rólad...
A krumplis tészta a kedvenc ételeim közé tartozik, a lecsót és a paprikáskrumplit csakis kolbász nélkül szeretem, általában virslit teszek bele.
A káposztás tésztát is imádom!
Te miket szeretsz kérdező?
krumplis tészta jöhet, de paparikás krumpli nekem se. Evés után úgy fáj a gyomrom, lehet savat csinál, vagy nem tudom, de nem esik jól, pedig néha megenném.
A lecsóval semmi bajom, főleg ha rizses. Bár tény, hogy gyomrom arra is érzékeny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!