Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vannak itt még rajtam kívül...

Vannak itt még rajtam kívül olyan lányok, akik utálnak főzni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és egyszerűen utálok főzni. Szerencsére nem kell csinálnom, de ha kellene, akkor sem tenném. Szerintem időpocsékolás. Nem lehetne kitalálni valami kapszulát, amit reggel, délben, este beveszünk, és jóllakunk tőle?

2012. szept. 6. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Akkor a konyhafőnök ajánlata: Nyershús á'la Bartos.
2012. szept. 6. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom még nincs gyermeked akire főznöd kell,azért utálsz főzni.Hidd el ha lesz valakid akit naponta etetned kell,szívesen fogsz főzni,mert az olyan jó érzés.Én is mindig azt mondtam anyámnak,hogy én sosem fogok főzni,most meg-kb.10 éve -én nagyon szeretek,szinte a hobbym lett,hogy új recepteket próbáljak ki.:)
2012. szept. 6. 21:07
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
Te az a kérdező vagy, aki pár hete a műkaják mellett kampányolt, mondván időpocséklás rendeset készíteni, arra halad a világ, hogy mindenki készen vásároljon, egyébként is letörik a műkörme, ha magának kell elkészítenie? Az a szerencsétlen még a tükörtojást is főzte.
2012. szept. 6. 21:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Én nem kampányoltam semmi mellett sem, de valahogy szívesebben tölteném az időmet a jövőben is máshol, mint a konyhában.
2012. szept. 6. 21:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálok, de nem tudok. Soha nem voltam rákényszerülve, hogy főzzek, viszont most elkezdtem gyakorolni, kutyáim nagy örömére :D Majd csak belejövök azért :)
2012. szept. 6. 21:21
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Én nem szeretek.

De szeretnék.

De nincs rá lehetőségem.

Anya is sokszor nehezen találja ki, hogy mit főzzön a semmiből...ha lenne rá keret, szívesen kísérleteznék drágább kajákkal is. De ííííígy..utálok. ..Ha nem lennék tele akadályokkal, szerintem nem utálnám.

Egyébként 24 vagyok.

2012. szept. 6. 21:36
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Én is szívesen venném az általad említett kapszulákat. Én főzni szeretek, enni már kevésbé...
2012. szept. 6. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, te otthon mit látsz, de én abban nőttem fel, hogy amikor hazamegyek az iskolából és benyitok a házba, kellemes finom illatok terjengnek. Valahogy ez adta meg az otthon melegét. Aztán amikor elköltöztem otthonról és soha nem főztem, csak pizzákat rendeltem, nem is éreztem a lakásomat igazi otthonnak, csak olyan átmeneti helynek.

Utána jött a család, gyerek és elkezdtem főzni, sütni, nem is gondoltam volna magamról, hogy mennyire könnyű és jól megy, arról nem beszélve, amikor a család odavan, hogy anya megint milyen finomat főzött és tele pocakkal kiül rájuk az elégedettség. Megvan a főzésnek a varázsa, csak meg kell rá érni.

2012. szept. 6. 22:13
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 6-os!

Nagyon sokszor lehet szinte fillérekből kihozni olyan kajákat, amik után a család ugyanúgy megnyalja a 10 ujját, mintha méregdrága alapanyagokból főz valaki, de rosszat, rosszul.

Azért mert "beosztással" élünk, éltek, még annak is meg van a maga varázsa, szépsége, és adhat elégedettséget. Nem kell feltétlenül mindig nap a krumpliból paprikás-krumplit, vagy sült krumplit készíteni. Lehet abból rengeteg más mindent is!

Írd be az itteni keresőbe: olcsó krumplis ételek, és jó kis olvasgatást.

2012. szept. 7. 09:08
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Tudom, hogy van más lehetőség. Nem a méregdrága kajákra gondoltam, hanem közepes-alacsony kategóriára.

De hárman élünk együtt, és nekem olajos kaják, még levesek se esnek jól, a laktózt pedig kb. ki is zárhatom ( csak túró és sajt marad a tejtermékek közül, tehát semmi habarásos étel...) Nem fognak miattam drágább tejet venni ( nem is kérném, mert én most sajnos nem keresek). Talán ez hogy nem rajongok főtt kajákért, se vesz rá, hogy főzni akarjak, a kevés pénz mellett, de köszi a tippet, anyukám biztos hasznát veszi :) Meg egyszer remélem én is :)

2012. szept. 7. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!