Könnyen elkészíthető sütiket keresek?
Mint a muffin, hogy hipp-hopp összekeverem a tésztát, teszek bele valamit, s már mehet is a sütőbe. Ne kelljen keleszteni, pihentetni ... tényleg olyan negyed órás süti, amit csak sütni kell :)
Tudtok nekem ötleteket mondani?
Köszönöm.
Nem ilyenekre gondoltam :(
A piskóta nekem nem sikerül, de rájöttem a sütőm a ludas a dologban.
Olyan kézzel fogható és cipelhető sütire gondoltam, mint a muffin.
De azért köszönöm nektek, s további szép napot!
böngéssz a bögrés sütik között. olyan , mint a muffin majdnem, csak ki kell keverni, tepsibeönteni és mehet is a sütőbe.
vagy a kakaós süti is nagyon egyszerű.
25 deka liszt,25 deka cukor, 2,5 deci tej, 1 tojás, 10 deka vaj/margarin, egy sütőpor, 4 deka keserű kakaópor.
a vajat a cukorral, tojással kikeverjük,hozzáadjuk a tejet, apránként a sütőporos lisztet, kakaót.
sütőpapíros tepsibe öntjük és tűpróbáig sütjük.
önmagában, porcukrozva is finom, de lehet félbevágva lekvárral is megkenni.
lehet bele mazsolát is tenni,lehet a tetejére magozott meggyet szórni, mindenhogy nagyon finom.
Brownie! :)
Egyszerű és finom.
Hozzávalók:
- 1 bögre cukor
-1 fél bögre kakaópor
-fél bögre liszt
-2 tojás
-1 csomag vaníliás cukor
-12,5 dkg margarin
-csipet só
A tojásokat feltörjük, hozzáadjuk a cukrokat és a csipet sót. Összekeverjük. A felolvasztott vajat összekeverjük a kakaóval és a tojásos masszához adjuk. A lisztet az előbbiekhez keverjük.
Vajazott, lisztezett jénaiban sütjük 180 fokon, 15 percig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!