Gyorsan elkészíthető, látványos habos tortareceptet keresek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Szia!
Nekem van egy saját receptem, nagyon finom...ha gondolod.
Süss egy piskótát, bármilyen lehet, gyümölcsös, csokis, mogyorós, bármilyen.
A lényeg, hogy magas falú edényben süsd. Majd hagyd teljesen kihűlni!
A krém:
1csomag zselatint picike vízben felfőzöl (általában rajta van, meddig kell) Tényleg kevésben, de lehet tej is!
Egy tálban összekeversz 2 nagy pohár tejfölt, vaníliát (vaníliás cukor is lehet, kb 3 zacsival), cukrot (édesítőt), és gyümölcsöt (ha a piskóta gyümis, célszerű ugyanolyan, vagy ahhoz passzolót tenni bele). Ezeket összekevered, és hozzáöntöd a zselatinos cuccot.
Ízlés szerint tehetsz bele fahéjat, citromhéjat, kandírozott gyümit, igazából a fantáziádra van bízva.
Felversz egy doboz tejszínt (én csak 2dl-est szoktam, de ha habosan szereted, lehet több) jó keményre, majd beleforgatod.
Ezt a keveréket rásimítod a piskótára.
6órára hűtőbe teszed, addig megdermed a krém egy picit, és ennyi. Iszonyat finom!
A tetejét díszítheted reszelt csokival, epersziruppal, csokiöntettel, színescukorral, bármivel!
Igazából csak a fantázia szab határt!Így akár alkalomra vagy csak úgy is elkészíthető!
23L
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!