Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerinted melyik torta lenne...

Szerinted melyik torta lenne szebb? Rokonok jönnek és szeretném picit "elkápráztatni" őket, az alakalom a kislányom 4. szülinapja.

Figyelt kérdés

Póniimádó a lányka, ez az alapötlet :)

Ami még biztos: túrótöltelékes, 25 centis kerek torta lesz, fehér fondanttal borítva.

Ezenkívül elég sokmindent beszereztem, csak koncepció kéne...

amim van:

- sötétrózsaszín alapszínű, csillogó pirosas indamintás szalag körben a tortát díszíteni, nagy masnival szép mutatós lenne.

- kis marcipánvirágok, 5-5 db pirosas-rózsaszín és halványrózsaszín. Szerintem illenek a szalaghoz.

- van egy igazi kis pónifigurám, ajándéknak szántuk de akár lehet tortadísz is, csak színben kicsit elüt: pasztel orgonalila, a sörénye+farka citromsárga, a farán a cukijegy pirosas-rózsaszín virágok (ez akár illik is a marcipánvirágocskákhoz.

- van rószaszín marcipántömböm, csinálhatnék rá egy póni alakot (mint egy rajzot képzeljétek el, a kinyújtott marcipénból puzzleként összeraknám a darabokat. a Sörényéhez is lenne ötletem, mert van Dr Oetker-féle dekortollam ,azzal lehetene neki pl piros vagytöbbszínű sörényt is csinálni.

- van egy sötétrószaszín, tollra festett pillangóm, kb max 200 ft-os nagyságú a szárnyfesztávja, dróton van, bele lehetne szúrni a tortába :)

- vajkrémet fogok csinálni a fondant alá, akár be is színezhetem, mert van ételfestékem, tudnék rószaszínt vagy lilát, sárgát is akár... pl ha nem a selyemszalag lesz akkor körben a tortaszélt...

- Dr Oetker-féle cukordekor toll, kis kiszerelés de pl a sárgát lehetne használni a lila-sárga pónihoz pl kis sárga virágokat vagy mittomén rajzolni

- vajkrémet is színezhetek azzal is lehetne díszíteni

Nektek melyik torta tetszene inkább? egy 3D-s, igazi pónis, beleszúrt díszekkel, szalaggal, színre fehér alapon lila-sárga és rózsaszín összhatással

[link]

, vagy egy laposabb kiterjedésű, hagyományosabb de színben harmonizálóbb (fehér alapon rózsaszín árnyalatok) torta pl

[link]

2012. szept. 6. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lett! Jó "koncepdiót" választottál, egyszerű és szép!
2012. szept. 8. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, nagyon tetszik! Egyszerű és szép, nem csoda hogy a lányodnak is tetszik, jó ízlése van.:-)

(Én is ma gyors tortát gyártottam (rendelésre), alig volt rá időm. Nem jó mikor így van. AZ enyém ilyen lett, egyszerűt kértek, hát az lett.

[link]

)

Gratulálok, biztosan tetszetni fog minden vendégnek!

2012. szept. 8. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Huuu, gyönyörű lett a kész torta!!!!

És a másik hozzászólóé is nagyon tetszik, ha valaha lesz esküvőm, ilyet akarok. :D

2012. szept. 10. 11:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek! :)

És bárcsak én is ilyen csodás "egyszerű" tortát tudnék csinálni mint TE! Nekem ez volt az első formatortám, de olyan jó volt látni a gyerek örömét, hogy szerintem innentől minden adódó családi alkalomra csinálok valamilyen tortácskát.

2012. szept. 10. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!