Hogyha a csokidarabkás muffint vegyítem a csoki pudingossal, akkor az ehető lesz?
Figyelt kérdés
Esetleg nagyon finom? :) Holnap van a barátnőm szülinapja és nagyon szereti a csokis dolgokat, én meg valami picire gondoltam :)2012. szept. 4. 19:23
1/6 anonim válasza:
A tésztába ne keverd bele. Viszont nagyon finom lesz, ha muffinsütőbe teszel fele tésztát, abba megdermedt csokipudingot, arra rá a másik fele tésztát. Csak kötelező a muffinpapír hozzá, különben szétesik.
2/6 A kérdező kommentje:
Ööö nem nagyon értem, de valami olyasmire gondolok, hogy a tészta az ugye alapvetően kakaós, akkor muffin papírba félig belecsorgatom a tésztát, aztán puding rá és beleszórom a csokikat és utána megint tészta? valahogy így? és a végén önthetek rá olvasztott csokit? :$
Egyébként nem fog így az oldalán kifolyni a puding? Bocsi, csak még sose csináltam ilyen, nagyon nem értek hozzá. :/
Köszi a segítséget! :)
2012. szept. 4. 19:41
3/6 A kérdező kommentje:
Ó már értem :$ huh akkor viszont amikro az első adag tészta megsült a papírban, akkor abba azért tehetek egy apró lukat és abba csorgatom ugye?
2012. szept. 4. 19:43
4/6 anonim válasza:
Igen, úgy. Próbáld meg a tészta közepébe beletenni, de pont azért is kell a papír hozzá, hogyha kifolyik, akkor utána majd megszilárdul sütés után, és szépen leszedhető lesz a papír.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem jól fog sikerülni :)
2012. szept. 4. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!