Megmaradt töltött káposzta újrahasznosítás?
Figyelt kérdés
Tegnapról megmaradt elég sok töltött káposzta és ha ma eszünk is belőle,akkor is marad még, de nem szeretném kidobni.. Valami jó ötletet tudtok mondani, hogy holnap ki is próbálhassam? Édes káposztából készítettem és paradicsomosan! Köszönöm előre is az ötleteket! (Lefagyasztani nem szeretném)2012. szept. 5. 13:43
1/4 anonim válasza:
Esetleg paradicsomos káposztát lehet belőle készíteni. A húst meg tepsibe tenni és úgy megsütni pluszba.
2/4 anonim válasza:
A tölteléket vedd ki belőle, a szármát szeleteld fel vékonyra és az egészet alakítsd át paradicsomos káposztának. Valószínűleg kell még hozzá tenni sürített paradicsomot vagy ketch-up-ot + rántást, köménymagot. A kiszedett tölteléket pedig egyszerűen tekintsd húsgombócnak és tett rá feltétnek.
3/4 anonim válasza:
A paradicsomos káposzta jó ötlet, találj ki rá valami feltétet (pl. pörkölt, fasírt). A tölteléket szedd ki, főzz hozzá paradicsomszószt, sós krumplit és lesz belőle egy hamis töltött paprika, de ha úgy jobban tetszik, paradicsomszósz húsgombóccal.
4/4 Yukióóóó válasza:
Le is fagyaszthatod , mert minél többet melegíted ez annál jobb lesz , nálunk mindig van a frigóban egy -két -sok töltelék le fagyasztva , ha szükséged van rá fel öntöd egy kis paradicsom lével és újra főződ / melegíted / !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!